Ovis Greentech Solutions B.V.
Zonnepanelen, laadpalen , Thuisbatterij en Airco specialist 

Ontdek Ovis Greentech Solutions B.V.

Bij Ovis Greentech Solutions B.V. specialiseren wij ons in de zonnepanelen installatie, alsmede in het plaatsen van laadpalen, thuisbatterijen en airconditioningssystemen. Als uw betrouwbare zonnepanelen installateur, streven we ernaar om u te begeleiden bij uw transitie naar duurzame energie. Onze InstallQ-erkenning bevestigt dat we voldoen aan NEN-normen en milieuvereisten, waarmee we de hoogste kwaliteit van ons werk waarborgen. De zorgvuldigheid en uitmuntendheid van ons installatieproces zijn cruciaal voor de klanttevredenheid en stimuleren positieve aanbevelingen binnen hun netwerk.
Ons doel is het ontzorgen van onze klanten gedurende de gehele installatieprocedure, met persoonlijk contact als onze hoeksteen. Wij geloven in een transparante en betrokken aanpak voor een optimaal eindresultaat.
Ons aanbod van diensten omvat:


  • Installaties volgens de nieuwste veiligheidsnormen en kwaliteitseisen, inclusief InstallQ-certificering.
  • Voorafgaande inspecties voor installatiewerkzaamheden indien vereist.
  • Service en garantiebehandelingen.
  • Periodieke inspectie en onderhoud van systemen om hun levensduur te verlengen.

VEILIGHEID
Het veilig uitvoeren van de installatie en het onderhoud van zonnestroomsystemen staat bij ons voorop. Met inachtneming van strenge veiligheidseisen, waaronder werken op hoogte en omgaan met hoge spanningen, wordt er geen enkel risico genomen. Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit: wij werken veilig of wij werken niet.
Ons team voldoet aan alle veiligheidsstandaarden:
Alle teamleden zijn VCA-gecertificeerd, met ten minste één monteur met VCA-vol.
Onze elektromonteurs beschikken over NEN3140 VP-certificering.
Benodigde veiligheidsmaterialen zijn altijd beschikbaar en gekeurd.
Als InstallQ-erkend bedrijf garanderen wij naleving van alle veiligheidsvoorschriften.


KWALITEIT
Omdat zonnestroomsystemen zijn ontworpen voor een langdurig gebruik, is de focus op kwaliteit tijdens de installatie essentieel. Onze systemen worden geïnstalleerd volgens de NEN1010 standaarden en met strikte aandacht voor orde en netheid. De volledige oplevering van het systeem wordt vastgelegd in een opleverdocument, getekend door zowel klant als monteur, wat dient als verzekeringseis.

 


 
Volg onze projecten op onze facebookpagina.