Ovis Greentech Solutions B.V.
Zonnepanelen, laadpalen , Thuisbatterij en Airco specialist 

Airco en Verwarmen 


Airco 
Twijfelt u om een airco te kopen, voor bijvoorbeeld in huis?  Lees dan snel waarom een airco aanschaffen een goede investering is. U leest op deze pagina meer over het kopen en het laten installeren van airco’s. Koopt u een airco van Ovis Greentech Solutions? Dan weet u zeker dat u goed zit en dat de temperatuur in huis altijd optimaal is. Lees nu snel verder over het assortiment, gemak en comfort van onze services.                                                     

Welke Airco's kun je  kopen bij Ovis Greentech Solutions?
Ovis Greentech Solutions kent een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende airco’s van  A-merken als Daikin, Mitsubishi, Vailiant, Aux, LG en Haier. Onze uitgebreide collectie bieden u een hoog comfort en een laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. De airco systemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen, en bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen en verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging. Ook werken wij samen met de bekende webshop Airco en verwarmen. Hier kunt u ook de Airco's direct bestellen. 

Airco kopen en laten installeren?
Ovis Greentech Solutions levert oplossingen op maat, rekening houdend met de specifieke eisen die uw project stelt. Via onze airconditioning montage service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Wij zijn volledig F-gassen gecertificeerd (stek/pnba/Kiwa en Brl100 ) Neemt u dus gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie en airco onderhoud, maar ook airco storingen en reparatie.

Een airco die niet opvalt
Bang dat de airco’s heel erg in het oog springen en zorgen voor een lelijk aangezicht van uw huis? Daar hoeft u bij Ovis Greentech Solutions niet bang voor te zijn. Wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking, waarbij de airco zo min mogelijk opvalt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een leidinggoot in kleur en een ombouw om de buitenunit.

Verwarmen met een airco
Airco's kunnen ook verwarmen en nu de gasprijzen blijven stijgen is het verwarmen met een airco veel goedkoper . De  Airco als ‘kachel’ wordt dan ook steeds vaker gezien als aantrekkelijk alternatief om het huis te verwarmen. Nu denk je misschien: een airco gebruikt toch heel veel stroom? Door de airco te combineren met zonnepanelen kun je je eigen stroom opwekken en zo energie efficiënt verwarmen. Doordat je kunt koelen en verwarmen met een airco, kun je alles uit je investering halen. Daarnaast zijn de huidige generatie Airco's ook vele malen efficiënter en bespaar je ook zonder zonnepanelen veel op je energierekening.  

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte ! 


ONDERHOUD & SERVICE


AIRCO AANBIEDING


STANDAARD MONTAGE


Een greep van Airco installatie uitgevoerd door ons: